Skip to main content

Jouw Personal SEO Trainer

Ik kan je ondersteunen bij alle werkzaamheden om jouw website hoger in Google te krijgen.

Je kunt wel een abonnement nemen op de sportschool, maar jouw conditie zal niet verbeteren wanneer je er nooit naar toe gaat en iedere avond met een zak chips op de bank blijft zitten. Zo werkt het ook met jouw SEO Dashboard. Je moet er wel tijd in willen en kunnen steken om resultaat te boeken.

Ik kan je ondersteunen bij alle werkzaamheden om jouw website hoger in Google te krijgen. Zo kun je denken aan een zoekwoordenonderzoek, het technisch optimaliseren van jouw pagina’s, het inrichten van je Google en Facebook advertenties of linkbuilding. Dit kan al vanaf 1 uur per maand.

Jeroen Moolenschot

“Ik heb gedurende een aantal jaren samengewerkt met Jeroen aan diverse websites. Gaandeweg ontstond de verdeling dat ik zorgde voor design, structuur en content en dat Jeroen de website technisch realiseerde en onderhield. Daarbij heeft hij zich consequent als een uiterst servicegerichte, betrouwbare en als een kwalitatief hoogwaardige partner/leverancier laten zien. Jeroen is erg vriendelijk en prettig om mee samen te werken.”

Yvonne de Vries-Reintjes