Skip to main content

SEO Scanner

Met onze SEO Scanner krijg je een compleet overzicht van alle factoren en de pagina’s waarbij er openstaande verbeterpunten te vinden zijn. Iedere indicator heeft een duidelijke beschrijving waaraan het aan zou moeten voldoen.

Onpage SEO

Het Onpage SEO scherm geeft een overzicht van alle factoren die van invloed zijn op jouw score en die aan te passen zijn op jouw eigen website. Er wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen techniek en inhoud. Het maakt niet uit of je nu 1 of 1000 pagina’s hebt, er zit hier geen limiet op het gebruik van jouw SEO Dashboard.

Onpage SEO Audit

Compleet overzicht

In het hoofdscherm zie je een compleet overzicht van alle factoren en de pagina’s waarbij er openstaande verbeterpunten te vinden zijn. Iedere indicator heeft een duidelijke beschrijving waaraan het aan zou moeten voldoen.

SEO Audit Overzicht

Suggesties

Jouw SEO Dashboard analyseert de tekst op jouw pagina en vergelijkt dit met jouw concurrenten. Je krijgt suggesties, onderwerpen en voorbeelden om jouw content te verbeteren.

SEO Audit Suggesties

Technische analyse

Ook technische problemen zijn snel gevonden in jouw SEO Dashboard. Er wordt gekeken naar de juiste moderne technieken om jouw pagina zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren.

SEO Audit Technische analyse

Volg veranderingen

Jouw SEO Dashboard houdt precies alle veranderingen bij. Stijgt of daalt jouw ranking, dan kun je zo eenvoudig terugzoeken wat de mogelijke oorzaak hiervan is.

SEO Audit Veranderingen volgen

Wacht niet langer

Ben je klaar om jouw website hoger in Google te krijgen?