Integraties & Koppelingen

Jouw SEO Dashboard is eenvoudig te integreren met de belangrijkste diensten van Google, Social media platforms en Nieuwsbrief-systemen.

Koppeling met Google

Jouw SEO Dashboard is eenvoudig te koppelen met de belangrijkste Google diensten. Zo krijg je in 1 dashboard inzicht in Google Analytcs, Google Search Console, Google mijn bedrijf en Google Ads.

Social Media

Door het dashboard te koppelen aan jouw Facebook, Instagram of Linkedin pagina krijg je een overzicht van het verloop van jouw volgers, welke interacties er hebben plaatsgevonden (uitgeplitst per geslacht, leeftijd en woonplaats).

Analyseer jouw posts

Ook zie je per post een overzicht van de interacties (likes, shares en comments) en de IPM+ (de interacties en engagements per 1000 bereikte gebruikers).Op deze manier krijg je een duidelijk beeld welke berichten er populair zijn bij jouw volgers zodat je hier in de toekomst rekening mee kunt houden.

Nieuwsbrieven

Verstuur jij je nieuwsbrief naar jouw klanten via Mailchimp of Copernica? Door een koppeling met jouw SEO Dashboard krijg je een overzicht van de verstuurde
en geopende e-mails, kliks, bounces en uitschrijvingen.

Wacht niet langer

Ben je klaar om jouw website hoger in Google te krijgen?