Skip to main content

Zoekwoord Ranking

Wij controleren dagelijks hoe jouw website ervoor staat en vergelijken dit met de scores van jouw concurrenten. We slaan deze gegevens op zodat je een goed beeld krijgt van de complete geschiedenis.

Rank Tracker

Wij controleren dagelijks hoe jouw website ervoor staat en maken daarbij onderscheid tussen Google Desktop en Google Mobiel zoekresultaten. We slaan deze gegevens op zodat je een goed beeld krijgt van de complete geschiedenis.

Zoekwoorden Rank Tracker

Onderzoek Concurrenten

Het is mogelijk om jouw resultaten met maximaal 10 concurrenten te vergelijken. Bekijk op welke zoekwoorden jouw concurrenten scoren en speel daar handig op in.

Zoekwoorden Concurrenten

Intelligente checks

Naast de huidige positie en geschiedenis verzamelen wij ook informatie over het maandelijks zoekvolume, SEO Score (een berekening aan de hand van het aantal concurrenten en de pagina autoriteit van deze pagina’s) en de CPC (kosten per klik in Ads).

Intelligente Zoekwoorden Checks

Houd het overzicht

Wanneer je veel zoekwoorden hebt, kun je snel het overzicht verliezen. Ook daar hebben we in dit SEO Dashboard aan gedacht: Je kunt zoekwoorden eenvoudig indelen in categorieën en markeren als favoriet, waarop je kunt filteren. 

Zoekwoorden Overzicht

Wacht niet langer

Ben je klaar om jouw website hoger in Google te krijgen?