Skip to main content

White Label SEO Dashboard

Op zoek naar een White Label SEO Tool? Dan is jouw SEO Dashboard een mooie aanvulling op jouw diensten. Je kunt klanten een eigen dashboard geven met jouw eigen huisstijl en gekoppeld aan jouw eigen domeinnaam.

White Label

Werk je niet alleen aan je eigen website, maar ook aan de websites van jouw klanten? Dan is jouw SEO Dashboard een mooie aanvulling op jouw diensten. Je kunt klanten een eigen dashboard geven met jouw logo en domeinnaam, waarbij je samen met jouw klant de SEO gaat aanpakken. Ook kun jij maandelijks rapportages versturen, compleet in jouw huisstijl.

White Label SEO Dashboard Login Scherm

Jouw Domein en Huisstijl

Het Dashboard kunnen wij met een eenvoudige DNS-instelling aan jouw domeinnaam koppelen. Op deze manier kun heb je zelf de SEO-dienst volledig in eigen hand. Je kunt zelf websites en gebruikers toevoegen. Jouw dashboard krijgt daarnaast jouw eigen logo en kleuren. Het dashboard kun je aanpassen aan jouw eigen wensen.

White Label SEO Dashboard Eigen Huisstijl

Voeg websites, klanten en collega's toe

Wil je jouw klant, collega’s of externe partijen mee laten kijken en ze hun eigen rechten geven? Geen probleem! In jouw SEO Dashboard kun je onbeperkt aantal gebruikers toekennen. Per website kun je een gebruikersaccount en een gastaccount toevoegen.

White Label SEO Dashboard Toegangsniveaus

Wacht niet langer

Ben je klaar om jouw website hoger in Google te krijgen?