Alle SEO tools in 1 pakket!

Om zoveel mogelijk informatie over jouw website in te winnen, maken we gebruik van slimme koppelingen. Op deze manier krijg je op 1 plek inzicht over jouw zoekwoorden, jouw bezoekers, jouw social media kanalen en jouw advertenties en hoef je niet meer op verschillende websites apart in te loggen.

Zoekwoord Ranking

Wij controleren dagelijks hoe jouw website ervoor staat en maken daarbij onderscheid tussen Google Desktop en Google Mobiel zoekresultaten. We slaan deze gegevens op zodat je een goed beeld krijgt van de complete geschiedenis. Daarnaast is het mogelijk om de resultaten van jouw concurrenten te bekijken.

Naast de huidige positie en geschiedenis verzamelen wij ook informatie over het maandelijks zoekvolume, SEO Score (een berekening aan de hand van het aantal concurrenten en de pagina autoriteit van deze pagina’s) en de CPC (kosten per klik in Ads).

Wanneer je veel zoekwoorden hebt, kun je snel het overzicht verliezen. Ook daar hebben we in dit SEO Dashboard aan gedacht: Je kunt zoekwoorden eenvoudig indelen in categorieën en markeren als favoriet, waarop je kunt filteren. Op deze manier krijg je toch een duidelijk beeld van verschillende onderdelen op jouw website.

Onpage SEO

Het Onpage SEO scherm geeft een overzicht van alle factoren die van invloed zijn op jouw score en die aan te passen zijn op jouw eigen website. Er wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen techniek en inhoud. Het maakt niet uit of je nu 1 of 1000 pagina’s hebt, er zit hier geen limiet op het gebruik van jouw SEO Dashboard.

In het hoofdscherm zie je een compleet overzicht van alle factoren en de
pagina’s waarbij er openstaande verbeterpunten te vinden zijn. Iedere
indicator heeft een duidelijke beschrijving waaraan het aan zou moeten
voldoen.
 
Jouw SEO Dashboard analyseert de tekst op jouw pagina en vergelijkt dit met jouw concurrenten. Je krijgt suggesties, onderwerpen en voorbeelden om jouw content te verbeteren.
 

Ook technische problemen zijn snel gevonden in jouw SEO Dashboard. Er wordt gekeken naar de juiste moderne technieken om jouw pagina zo goed mogelijk te kunnen optimaliseren.

 

Social media en nieuwsbrieven

Door het dashboard te koppelen aan jouw Facebook, Instagram of Linkedin pagina krijg je een overzicht van het verloop van jouw volgers, welke interacties er hebben plaatsgevonden (uitgeplitst per geslacht, leeftijd en woonplaats).

Ook zie je per post een overzicht van de interacties (likes, shares en comments) en de IPM+ (de interacties en engagements per 1000 bereikte gebruikers).Op deze manier krijg je een duidelijk beeld welke berichten er populair zijn bij jouw volgers zodat je hier in de toekomst rekening mee kunt houden.

Verstuur jij je nieuwsbrief naar jouw klanten via Mailchimp of Copernica? Door een
koppeling met jouw SEO Dashboard krijg je een overzicht van de verstuurde
en geopende e-mails, kliks, bounces en uitschrijvingen.

 

Jouw SEO Dashboard

Linkbuilding​

Naast content en techniek is dit een van de belangrijkste pijlers van zoekmachine-optimalisatie. In het linkbuilding-overzicht zie je in 1 oogopslag welke pagina’s er een link naar jouw website hebben geplaatst en wat de status van jouw linkbuilding-activiteiten is.

Relevante linkpartners vinden is vaak een tijdrovende taak. Je krijgt in
het dashboard een overzicht van alle linkpartners, gebaseerd op jouw
zoekwoorden, links van concurrenten, startpagina’s, blog netwerken of
contacten.

Het is mogelijk om via jouw SEO Dashboard direct een bericht naar deze
websites te sturen waarin je vraagt om jouw website op te nemen op hun
pagina. Tevens kun je followup emails instellen zodat je een hoger
rendement haalt uit jouw linkbuilding-activiteiten.

Jouw White Label Dashboard

Werk je niet alleen aan je eigen website, maar ook aan de websites van jouw klanten? Dan is jouw SEO Dashboard een mooie aanvulling op jouw diensten. Je kunt klanten een eigen dashboard geven met jouw logo en domeinnaam, waarbij je samen met jouw klant de SEO gaat aanpakken. Ook kun jij maandelijks rapportages versturen, compleet in jouw huisstijl.

Het Dashboard kunnen wij met een eenvoudige DNS-instelling aan jouw domeinnaam koppelen. Op deze manier kun heb je zelf de SEO-dienst volledig in eigen hand. Je kunt zelf websites en gebruikers toevoegen. Jouw dashboard krijgt daarnaast jouw eigen logo en kleuren. Het dashboard kun je aanpassen aan jouw eigen wensen.

Wil je jouw klant, collega’s of externe partijen mee laten kijken en ze hun eigen rechten geven? Geen probleem! In jouw SEO Dashboard kun je onbeperkt aantal gebruikers toekennen. Per website kun je een gebruikersaccount en een gastaccount toevoegen.

 

Probeer nu gratis!

Maak 14 dagen vrijblijvend gebruik van jouw SEO dashboard.

Heb je nog vragen? vul dan het contactformulier in.

“Ik heb gedurende een aantal jaren samengewerkt met Jeroen aan diverse websites. Gaandeweg ontstond de verdeling dat ik zorgde voor design, structuur en content en dat Jeroen de website technisch realiseerde en onderhield. Daarbij heeft hij zich consequent als een uiterst servicegerichte, betrouwbare en als een kwalitatief hoogwaardige partner/leverancier laten zien. Jeroen is erg vriendelijk en prettig om mee samen te werken.”

- Yvonne de Vries-Reintjes